Hieronder lees je enkele ervaringen 

 

 

Zeer goede hulp en begeleiding gehad voor onze jongste zoon die veel moeite had met tempo lezen, begrijpend lezen en bepaalde spellingsfouten ( vanwege beelddenken) Hij vond het elke week erg leuk om naar Karla te gaan en is met sprongen vooruit gegaan !!

Aanrader !!

 

.

 

 

Bij Karla heb ik de Mindfulness training voor jong volwassenen gevolgd.

Het waren 8 hele fijne sessies. De uitleg was duidelijk, de informatie was leerzaam en de hulp en ondersteuning was heel waardevol. Veel inzichten mogen ontvangen over mijn gedachtes en emoties.

Echt een aanrader als je bewuster en rustiger in het leven wil staan!

 

 

 

 

Ik heb de mindfulness training voor jong volwassenen gevolgd bij Kindbegeleiding Deurne/Helmond. En uit ervaring kan ik zeggen dat Karla op een professionele wijze andere begeleidt. 

Ze is vriendelijk, zorgzaam en gezellig. Ik voelde me op mijn gemak, waardoor ik haar volledig vertrouwde. Het is een proces geweest waar ik met een tevreden en positief gevoel naar terug kijk. Aan het einde van het proces voelde ik me zelfverzekerder, waardoor ik steviger in mijn schoenen ben komen staan.

Ik kan het zeker aan iedereen aanraden.

.

Onze dochter heeft begeleiding gehad van Karla! Ze wilde zelf graag stappen vooruit gaan maken! Ze had een doel voor ogen waar ze naar toe wilde en dat is gelukt dankzij de ondersteuning die Karla haar heeft gegeven. Voornamelijk begrijpend lezen. Wat daarnaast erg fijn was is dat Karla ook sociaal emotioneel met de kids aan de slag kan.

Bv. Wat is het effect van positieve gedachtes, deze inzetten en hoe doe je dat dan? Werken aan zelfbeeld en zelfvertrouwen en een stukje voorbereiding richting voortgezet onderwijs, denkend aan plannen en leren leren.

Kortom top!

.

 

 

Onze zoon heeft begeleiding gehad voor begrijpend lezen en gestructureerd te werk gaan met opdrachten.

Hij heeft veel geleerd en heeft het als prettig ervaren hoe hij begeleid werd.

 

 

Mijn dochter heeft dankzij de begeleiding van Karla grote stappen vooruit gezet.

Ze ging met veel plezier naar haar "les" en maakte goede vorderingen.

Karla bedankt!

.