Nieuws

Omgaan met stress

Stressmanagement voor jongeren: hoe kun je omgaan met stress?Gezonde spanning heb je nodig om iets te bereiken. Het helpt je om beter op te letten, meer te voelen en sneller te reageren. Bijvoorbeeld bij een examen of een wedstrijd of als je verliefd bent. Maar stress wordt lastig als het je onzeker of angstig maakt. Dan kun je juist niet meer doen wat je wilt. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat je niet te veel stress krijgt.Je bespaart jezelf veel stress door niet naar perfectie te streven.

Lees meer »

Winnie de Pooh

Winnie de Pooh is bekend om zijn liefde voor honing en zijn avonturen met vrienden.In het Honderd Bunderbos, waar Winnie de Poeh en zijn vriendjes wonen, leren we dat iedereen speciaal is op zijn eigen manier.

Lees meer »

#Trots

Gisteren heb ik een workshop mogen verzorgen voor collega's in het werkveld tijdens de bedankavond van ROC ter AA.Eerst kort wat achtergrond informatie en tips gegeven.Daarna mochten de deelnemers zelf ervaren hoe een mindfulness lesje met een groep kinderen eruit kan zien. Even snuffelen tussen al het materiaal dat ik had meegenomen en de tijd was alweer voorbij.Het was een leuke geslaagde avond.Trots op mijn collega's en mezelf.

Lees meer »