Nieuws

#Trots

Gisteren heb ik een workshop mogen verzorgen voor collega's in het werkveld tijdens de bedankavond van ROC ter AA.Eerst kort wat achtergrond informatie en tips gegeven.Daarna mochten de deelnemers zelf ervaren hoe een mindfulness lesje met een groep kinderen eruit kan zien. Even snuffelen tussen al het materiaal dat ik had meegenomen en de tijd was alweer voorbij.Het was een leuke geslaagde avond.Trots op mijn collega's en mezelf.

Lees meer »

Mindfulness

Om je goed staande te houden in deze tijd is het prettig als je in staat bent je te ontspannen en vaardigheden kent om een ‘hoofd vol gedachten’ tot rust te brengen.

Lees meer »

Breinkennis

Voor kinderen is het belangrijk en fijn dat het weet wat er in het hoofd afspeeld. Wat er gebeurt als hij of zij een woede-aanval, driftbui of 'afsluitmoment' krijgt. Dat een kind leert waarom het op een bepaalde manier reageert.

Lees meer »

JaMaRa rekenen

JaMaRa rekenen.Vandaag heb ik de opleiding JaMaRa rekencoach gevolgd.JaMaRa is een unieke rekenaanpak om kinderen alsnog, opnieuw of beter te leren rekenen.Kinderen die op school vastlopen met rekenen zijn gebaat bij JaMaRa.Daar waar het op school mis gaat, pakt JAMARA aan.

Lees meer »

De vakantie ligt al weer even achter ons.

We zijn weer een aantal weken aan het werk. De vakantie ligt alweer ver achter ons.Ik merk dat ik lekker veel bezig ben. Heerlijk met de kids op school. Lieve kinderen in de praktijk en nog meer leuke opdrachten in het verschiet.Soms vergeet ik hierdoor mezelf.

Lees meer »