Nieuws

Ik maak vouten!

Kinderen willen graag alles meteen goed doen.Kinderen willen geen fouten maken.Kinderen vinden het soms moeilijk om eerlijk te zijn als ze iets hebben gedaan waarvan ze achteraf spijt van hebben.

Lees meer »

Vol zelfvertrouwen, heerlijk!

Ik las laatst een stukje over een jongetje van acht jaar.Hij speelde graag buiten met de kinderen uit de buurt.En elke keer als hij aankwam riep hij : "Hallo, hier ben ik dan! Leuk hè?"En als hij na het spelen weg ging riep hij: "Ik ga weer weg! jammer hè?"Zo schaamteloos en vol zelfvertrouwen. Heerlijk!Een kind met zelfvertrouwen probeert nieuwe dingen uit, ook al zijn deze nog lastig.Een kind met zelfvertrouwen toont initiatief.Een kind met zelfvertrouwen gelooft in zichzelf en is minder afhankelijk van het oordeel van anderen.Een kind met zelfvertrouwen komt voor zichzelf op.Kindbegeleiding Deurne Helmond verzorgt verschillende trainingen om het zelfvertrouwen en zelfbeeld van kinderen te verbeteren. Zowel individueel als in een klein groepje.Voor meer informatie kijk op Info@kindbegeleidingdeurnehelmond.nl.

Lees meer »

De pauze-knop!

"Nog even dit doen... en dat....en zus en zo.....,oh ja en.........niet vergeten om....."Is deze gedachten voor jou ook zo herkenbaar, nu de vakantie nadert?Heb jij soms ook het gevoel dat je het druk hebt?Met het druk hebben is op zich niks mis.Je voelt je soms zelfs beter en effectiever als je een volle agenda hebt.Het wordt pas vervelend als je je druk máákt. De drukte zit dan in je hoofd en bezorgt je stress.Vooral je negatieve gedachten zorgen voor stress.En helaas maken we ons vaker druk dan nodig.

Lees meer »

Veel kijkplezier tijdens dit EK

Voetbal kijken is leuk, maar zelf voetballen is nog veel leuker.Kinderen zijn vaak dol op voetballen en dat is maar goed ook, want deze sport heeft namelijk enorm veel voordelen.⚽️ Kinderen zijn veel aan het bewegen, waardoor ze sterker worden en het uithoudingsvermogen toeneemt.

Lees meer »